Author Topic: XSplit no longer working after update [FIXED]  (Read 7130 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline John73

  • Senior Member
  • *
  • Posts: 128
    • Awards
XSplit no longer working after update [FIXED]
« on: October 11, 2013, 07:26:59 pm »
Decided to make sure everything was working, XSplit wanted to do an update and wouldn't let me proceed without doing it... so I downloaded and installed it.

Now when I start the stream I get an error message saying the Stream was stopped due to unsupported audio codec.  I've gone in to general settings and ticked the "Use WinXP Sound" but it still does the same thing. 

Anyone come across this before I hit the forums/Google to see if I can work out what is going on?   They do say that the update was resolving some sound issues and had more to do with Win 7 users (which I'm using)

EDIT:

Just in case anyone else runs into this, all that was needed was to remove my Twitch channel from XSplit and put it back in again.   
« Last Edit: October 11, 2013, 07:58:50 pm by John73 »
DK Mame 266K Level 8-6
CK Mame 559K Killscreen
Member for 11 Years CK Killscreener Twitch Streamer

Offline Milehighdt

  • Senior Member
  • *
  • Posts: 243
    • Awards
Re: XSplit no longer working after update [FIXED]
« Reply #1 on: October 11, 2013, 08:41:20 pm »
Thanks John, I ran into the same problem and your fix worked great
DK (Arcade) 1,129,700
DK No-hammer (Arcade) 768800 Killscreen
DK No-hammer (mame japan set)  524600 level 21-4
Member for 11 Years DKJR Killscreener Winner of a community event Individual Board Record Holder IGBY 2016 DKF Team Member IGBY 2015 DKF Team Member DK No-Hammer Killscreener IGBY 2014 DKF Team Member Former CK World Record Holder - MAME DK 1.1M Point Scorer DK 1M Point Scorer Former DK No-Hammer World Record Holder DK Killscreener Twitch Streamer CK Killscreener